rólunk..

ÁLOMVILÁG DEKORÁCIÓ, PARTI- ÉS AJÁNDÉKÜZLET, EGER

Segítünk, hogy élete legszebb ünnepe még szebbé váljon!” ezzel a mottóval hoztuk létre léggömb dekorációval foglalkozó vállalkozásunkat immár 10 éve. Ezen idő alatt több esküvőt, születésnapot, céges rendezvényt tettünk még emlékezetesebbé a megrendelők és az ott jelenlévők számára.

Több éves tapasztalatunk ellenére minden évben tanfolyamokon veszünk részt, hogy tudásunkat egyre magasabb és magasabb szintre emeljük és mindig a legújabb trendet nyújthassunk Kedves Megrendelőinknek. 2006-ban nemzetközi léggömb dekoratőri
(Certified Balloon Artist) vizsgát szereztem, melyet az egész világon elismernek.

Mivel az esküvői szolgáltatási palettánk az utóbbi években kibővült (léggömbdekor, anyagdekor, fénydekor, székszoknya szolgáltatás, élővirág) elérkezettnek láttuk az időt, hogy egy dekorációs és ajándéküzlettel még kényelmesebbé tegyük az esküvői dekoráció megrendelést a Menyasszonyok és Vőlegények számára, hogy egy helyről, kényelmesen tudják legszebb napjukat megszervezni.

Nemcsak az esküvőkre kínálunk léggömböket, organzákat, asztali futókat, köszönőajándékokat, szalvétákat, ültető kártyákat és úszógyertya tálakat hanem születésnapokra, névnapokra, gyermekszületésre, keresztelőre és csak meglepetésként is készítünk és szállítunk házhoz luficsokrokat.

Reméljük weboldalunk felkeltette érdeklődését és mihamarabb találkozunk.

Üdvözlettel:

Ficzeréné Grósz Melinda
CBA (Certified Balloon Artist)
Tel: 06/30/749-5278

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.